Arxiu dʼarticle
La Llauneria es jubila
2018-01-12 15:50
Després de 157 anys la LLAUNERIA MATA tancarà per jubilació el proper 31 de gener de 2018
A partir del 2 de gener LIQUIDACIÓ TOTAL d'existències.
Aprofiteu-vos de grans descomptes.
ATENCIÓ: La compra online ha estat deshabilitada.
———
Oli d'oliva, l'or líquid
2016-11-13 15:20
OLI D'OLIVA , L'OR LÍQUID20a FIRA DE L'OLI NOU SIURANADescomptes en setrills del 12 al 30 de Novembre
———
MINI VACANCES
2016-06-17 21:56
LLAUNERIA MATA S'AGAFA UNES PETITES VACANCES!!!
Si teniu pensat venir a visitar-nos durant les següents dues setmanes...
Horari d'obertura del 20 de juny a l'1 de juliol:
20-21-22 de juny: 17:00h a 20:30h
Del 23 al 29 de juny: TANCAT
30 de juny i 1 de juliol: 17:00h a...
———
per SANT JOSEP crema
2016-03-11 16:14
Tot el que necessites per fer una bona crema de Sant Josep.Prova de fer aquesta recepta tradicional.CONSULTA EL NOSTRE RECEPTARI
———
PASQUA 2016
2016-03-09 12:50
Sense un pollet i una ploma, una Mona, no és una Mona de Pasqua.
———
MONA DE PASQUA
2016-03-03 23:56
Si vols fer una mona de Pasqua deliciosa et recomanem aquesta recepta.
———
MENJABLANC DE REUS
2016-02-15 22:26
Parlem de Menjablanc.MENJABLANC de REUS.Recepta i Breu història del seu origen.Menjablac o Menjar blancCrema d'ametlles típica del Baix Camp, les Terres de l'Ebre i l'Alguer.Per a En Josep Lladonosa i Giró és un exemple de supervivència de la cuina antiga als nous gustos. Etimologia del...
———
PER SANT BLAI, BLAIETS
2016-01-23 15:58
Per Sant Blai, BlaietsLa Candelera el 2, Sant Blai el 3, endevina quin mes és. clica la imatge si vols conèxer la recepta dels BlaietsI si vols comprar el tallapasta i el segell de marcar els Blaiets visita la nostra botiga online o vine directament a la LLAUNERIA MATA
———
NOVETAT - Estris per a presentació d'aperitius i Catering
2015-10-24 17:10
Incorporem una gran diversitat d'estris per a presentació d'aperitius.CONSULTA LA SECCIÓ CATERING
———
TALLER INICIACIÓ AL FONDANT
2015-09-14 15:23
Nous Tallers a la Llauneria MataIniciació al fondant - dissabte 3 d'octubre 17:00 a 20:30Iniciació al fondant ESPECIAL HALLOWEEN dissabte 17 d'octubre 17:00 a 20:30